Inspiratie

Alles over de fijnproeverij speciaal van de Kweker. Op zoek naar de juiste producten,  juiste wijn of de evenementen die uw zaak naar de volgende stap zet? Hier kunt u alle informatie vinden

Thema's

Wij hebben een prachtige selectie aan thema’s voor je samengesteld. Met thema’s zoals ‘Vegan’, ‘Mosselen’, 'Gezonde Kantine’ en ‘Iberico’ doe je geheid nieuwe ideeën op om jouw zaak naar een hoger niveau te tillen. 

Evenementen

Bezoek onze evenementen en blijf op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen en trends op het gebied van food. Kom onze unieke producten zien, ruiken en proeven op de proefevenementen. Of bezoek onze horeca-evenementen waarop je kennismaakt met vernieuwende concepten.

Creatief in tijden van crisis

Ook graag willen weten hoe andere ondernemingen in de foodbranche het doen in deze tijd? Bekijk nu verschillende verhalen van ondernemingen en raak geÏnspireerd door de acties die gemaakt zijn 

Jaap's Suggesties

Niet wetende wat je precies met eten moet doen? Lees nu verschillende colums van dé culinair adviseur van de Kweker, Jaap Sloof. Alles voor meer inspiratie voor wat met eten te maken heeft. 

 

ZiN Inspiratielab

ZiN, onderdeel van Sligro, is het platform waar je nieuwe prikkels, impulsen en inpsiratie voor je kiezen krijgt. Dit gebeurt in verschillende vormen, zoals blogs, video's, masterclasses, trainingen en culinaire events.