Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Laurierblad van Verstegen & Cheddar cheese sauce van Santa Maria

 • Ruim assortiment en aanbiedingen
 • Volop inspiratie en oplossingen
 • Altijd een vestiging in de buurt

Nieuws

Bekijk het laatste nieuws over De Kweker. Hoe heeft bijvoorbeeld corona invloed op boodschappen doen en wat is de recentste update over onze evenementen? Je leest het hieronder.

Laatste nieuwsberichten

 • Recall Laurierblad van Verstegen

  2023-09-22

  22-9: We zijn door onze leverancier geïnformeerd dat Santa Maria Cheddar Cheese Sauce 3 KG mogelijk niet aan de kwaliteitseisen voldoet. Er bestaat een kans dat het artikel besmet is met de bacterie Bacillus Cereus. De bacterie kan symptomen veroorzaken zoals misselijkheid en braken. Bij klachten adviseren wij u contact op te nemen uw huisarts.

 • Recall Laurierblad van Verstegen

  2023-09-18

  18-9: We zijn door onze leverancier geïnformeerd dat diverse Laurierblad artikelen mogelijk een te hoog gehalte pesticiden bevatten. Het consumeren van dit product zorgt niet voor een acuut voedselveiligheidsgevaar, maar langdurige blootstelling zou kunnen leiden tot gezondheidsproblemen. Bij klachten adviseren wij u contact op te nemen uw huisarts.

 • Recall Kalfs oester BL2

  2023-09-12

  12-9: We zijn door onze leverancier geïnformeerd dat de Kalfs oester BL2 mogelijk niet aan de kwaliteitseisen voldoet. Er bestaat een kans dat het artikel besmet is met Listeria.

 • Recall Go Tan Thai cassave

  2023-09-06

  6-9: We zijn door onze leverancier geïnformeerd dat Go Tan Thai Cassave kroepoek mogelijk een te hoog gehalte 3-MCPD bevat. Het consumeren van dit product zorgt niet voor een acuut voedselveiligheidsgevaar, maar langdurige blootstelling zou kunnen leiden tot gezondheidsproblemen. Bij klachten adviseren wij u contact op te nemen uw huisarts.