Recall Fruitlife frambozen

Wij zijn door onze leverancier geïnformeerd dat onderstaand artikel mogelijk niet aan de kwaliteitseisen voldoet. Het artikel bevat een verhoogd Cadmium gehalte. Het consumeren van dit product zorgt niet voor een acuut voedselveiligheidsgevaar, maar zou bij een hoge dosis kunnen leiden tot gezondheidsproblemen. Bij klachten adviseren wij jou contact op te nemen met jouw huisarts.

Het betreft alleen onderstaand artikel en alleen de genoemde houdbaarheidsdatum. Andere houdbaarheidsdata zijn niet betrokken bij deze recall.

Artikelnummer en omschrijving:

THT / Lotcode

 GTIN CE

70178   1 ZK FRUITL.FRAMBOZEN      1KG

Lotnummer: 1016901

THT 02/03/2026

8716055020116

Wat moet je doen:

Wij verzoeken je dan ook om, indien je in het bezit bent van bovengenoemd product, dit niet te consumeren en met het product terug te gaan of contact op te nemen met jouw Sligro-vestiging. In overleg met de vestiging krijgt je het desbetreffende aankoopbedrag retour.

Voor vragen kun je contact opnemen met de afdeling Klantenservice (0800-0225154) of jouw Sligro bezorgservice (0800-7544767).

Namens Sligro Food Group bieden wij onze excuses aan voor dit ongemak.

Ben je wederverkoper van dit product, dan wijzen wij je hierbij op jouw plicht ook jouw afnemers per ommegaande op de hoogte te stellen van het feit dat ze een mogelijk schadelijk levensmiddel hebben ontvangen. Daarnaast dien je hiervan melding te doen bij de NVWA, danwel de bevoegde autoriteit in jouw land indien dit anders is dan Nederland.