Kerstpakketten

Waarderen & Trakteren, dat doe je wanneer je een eindejaarsgeschenk aan je medewerkers cadeau doet. Het is iets waar vaak het gehele jaar naar uitgekeken wordt. Dan wil je ook dat het in de smaak valt. En dat is
niet altijd even makkelijk om voor elkaar te krijgen.

Wij hebben we al meer dan 40 jaar ervaring in het Waarderen & Trakteren met eindejaarsgeschenken. Dit doen we op vele verschillende manieren, voor elk budget, voor alle soorten wensen en eisen. Vraag ons om advies, dat geven we je graag. Geheel vrijblijvend, want we willen dat iedereen groots kan genieten tijdens de leukste tijd van het jaar!

DE KWEKER HUISSELECTIE

Onze kerstpakketten noemen we De Kweker Huisselectie.  Het assortiment bestaat uit duizenden producten. Talloze exclusieve importen, onze eigen merken en bekende A-merken. Uniek zijn is makkelijk met De Kweker Huisselectie.

Een verrassend kerstpakket gaat niet over één nacht ijs.  Neem onze inkopers. Voor hen is het zelfs in hartje zomer kerst. Zij speuren het hele jaar door naar de nieuwste, mooiste en meest bijzondere producten voor in onze kerstpakketten. Onze visie is eenvoudig: jouw geefmoment bijzonder maken.

Kerstpakket op maat

Waardeer jouw werknemers door te trakteren! Lekkere food en exclusieve non-food artikelen; De Kweker weet als geen ander waar het omgaat als het gaat om waardering.

Laat jouw medewerkers dit jaar heerlijk borrelen of kies voor duurzame lifestyle artikelen. Dit zijn zo maar twee trends die dit jaar te vinden zijn in onze showrooms. Ben je benieuwd naar de andere trends? Bekijk kerstpakketten

 

ONLINE KEUZE

Vind je het lastig om een pakket te kiezen dat al je medewerkers leuk vinden of wil je je medewerkers zelf laten kiezen? Dat kan ook. Kies dan voor het online eigen keuzeconcept: Tintelingen. Compleet verzorgd en op maat gemaakt.

Kerstevents

Ben je op zoek naar een kerstgeschenk met een persoonlijke noot? Aan de hand van jouw wensen en eisen kunnen wij ook een compleet kerst concept voor je
ontwikkelen. Dit presenteren we samen met een totaalbeleving rondom je kerstpakket. Zo ben je gegarandeerd van een bijzonder eindejaarsfeest dat aansluit op de cultuur en merkwaarden van je organisatie. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!