Samen slimmer met De Kweker

BESPAAR SNEL OP JE KOSTEN

Wil je als foodprofessional flink besparen, zónder in te leveren op kwaliteit? We helpen je graag.

Ons assortiment

Nieuwe aanbiedingen

De nieuwe folders zijn uit. Geldig van 18 juli t/m 12 augustus 2024

Alcoholvrij

Laat je inspireren en vind een smaakvol, alcoholvrij alternatief voor bieren en wijnen. Met de alcoholvrije, sterke dranken maak je de lekkerste cocktails.

Wat onze klanten over ons zeggen

Persoonlijke aandacht en onderscheidende producten!

Restaurant-Café In de Waag

De persoonlijke aandacht, het meedenken in onze operatie en de flexibiliteit maakt dat wij al jaren trouwe klant zijn van De Kweker. Wij zijn ook steeds meer producten gaan afnemen; van AGF tot wijnen. Een fijne bijkomstigheid omdat wij op deze manier met een select aantal leveranciers werken. Het 'kijkje' achter de schermen tijdens de Food Sessies maakt dat je een band krijgt met de producten die wij verwerken in gerechten. Essentieel voor onze chef!

- Priscilla den Ouden

Il Pecorino

'De groei van onze zaak zorgde ervoor dat wij een leverancier nodig hadden die ons constant kwaliteitsvlees tegen een scherpe prijs kon leveren. De service van de vleesspecialisten en de goede vleesmerken van De Kweker maken dat wij nu naar volle tevredenheid hier onze inkopen doen. Bijkomend voordeel is dat wij nu gelijk voor onze inkopen bij één leverancier terecht kunnen.' 

- Andreas Psyllas - Bedrijfsleider

Holiday Inn Amsterdam

Bij de Kweker ligt het serviceniveau erg hoog, waardoor ik maar zelden nee hoef te verkopen aan mijn gasten als het gaat om een stukje verse vis. Ik heb dan ook wekelijks contact met de versspecialisten over het ruime visaanbod. Met de scherpe aanbiedingen kan ik daarnaast gerechten op de kaart zetten die de verwachte kwaliteit bieden én een aantrekkelijke marge opleveren.

- Arjan Buwalda - Chef Kok

Dé Amsterdamse groothandel voor de foodprofessional van nu

Compleet assortiment met onderscheidende, lokale producten aanbevolen door onze vakspecialisten.