Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Laat je inspireren en vind een smaakvol, alcoholvrij alternatief voor bieren en wijnen. Met de alcoholvrije, sterke dranken maak je de lekkerste cocktails.
Persoonlijke aandacht en onderscheidende producten!
Restaurant-Café In de Waag
De persoonlijke aandacht, het meedenken in onze operatie en de flexibiliteit maakt dat wij al jaren trouwe klant zijn van De Kweker. Wij zijn ook steeds meer producten gaan afnemen; van AGF tot wijnen. Een fijne bijkomstigheid omdat wij op deze manier met een select aantal leveranciers werken. Het 'kijkje' achter de schermen tijdens de Food Sessies maakt dat je een band krijgt met de producten die wij verwerken in gerechten. Essentieel voor onze chef!
- Priscilla den Ouden
Il Pecorino
'De groei van onze zaak zorgde ervoor dat wij een leverancier nodig hadden die ons constant kwaliteitsvlees tegen een scherpe prijs kon leveren. De service van de vleesspecialisten en de goede vleesmerken van De Kweker maken dat wij nu naar volle tevredenheid hier onze inkopen doen. Bijkomend voordeel is dat wij nu gelijk voor onze inkopen bij één leverancier terecht kunnen.'
- Andreas Psyllas - Bedrijfsleider
Holiday Inn Amsterdam
Bij de Kweker ligt het serviceniveau erg hoog, waardoor ik maar zelden nee hoef te verkopen aan mijn gasten als het gaat om een stukje verse vis. Ik heb dan ook wekelijks contact met de versspecialisten over het ruime visaanbod. Met de scherpe aanbiedingen kan ik daarnaast gerechten op de kaart zetten die de verwachte kwaliteit bieden én een aantrekkelijke marge opleveren.