• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

We doen het voor jouw glimlach

We draaien weer met zijn allen! Je doet weer waar je goed in bent. Ieder op zijn eigen manier, met zijn eigen verhaal. Laten we elkaar helpen. Voor elkaar, met elkaar.

Ons assortiment

De nieuwe folder

Weer volop nieuwe Winstkwekers en overige scherpgeprijsde aanbiedingen tijdens de handelsweken. Deze lopen t/m maandag 30 augustus 2021.

Statiegeld op kleine petflessen

Alles rondom de nieuwe wetgeving statiegeld op kleine petflessen

Disposables

Lees hier alles over de verschillende varianten en assortimenten duurzame disposables.

Creatief in tijden van crisis

Hoe gaan horecaondernemers om met de crisis?

Op deze pagina lees je verhalen van Amsterdamse ondernemers die in deze bijzondere tijd aan het ondernemen zijn. Ter inspiratie en natuurlijk ook omdat wij trots zijn dat wij zulke sociaal ondernemende klanten mogen bedienen. Wil jij jouw verhaal ook met ons delen? Lees dan snel verder!

Winnaars Amsterdam Food Pitch

De winnaars van de Amsterdam Food Pitch 2020 zijn bekendgemaakt. Na 12 inspirerende pitches van de finalisten via een livestream evenement, ging de jury in beraad en werden de winnaars gekozen.

Wat onze klanten over ons zeggen

Persoonlijke aandacht en onderscheidende producten!

Restaurant-Café In de Waag

De persoonlijke aandacht, het meedenken in onze operatie en de flexibiliteit maakt dat wij al jaren trouwe klant zijn van De Kweker. Wij zijn ook steeds meer producten gaan afnemen; van AGF tot wijnen. Een fijne bijkomstigheid omdat wij op deze manier met een select aantal leveranciers werken. Het 'kijkje' achter de schermen tijdens de Food Sessies maakt dat je een band krijgt met de producten die wij verwerken in gerechten. Essentieel voor onze chef!

- Priscilla den Ouden

Il Pecorino

'De groei van onze zaak zorgde ervoor dat wij een leverancier nodig hadden die ons constant kwaliteitsvlees tegen een scherpe prijs kon leveren. De service van de vleesspecialisten en de goede vleesmerken van De Kweker maken dat wij nu naar volle tevredenheid hier onze inkopen doen. Bijkomend voordeel is dat wij nu gelijk voor onze inkopen bij één leverancier terecht kunnen.' 

- Andreas Psyllas - Bedrijfsleider

Holiday Inn Amsterdam

Bij de Kweker ligt het serviceniveau erg hoog, waardoor ik maar zelden nee hoef te verkopen aan mijn gasten als het gaat om een stukje verse vis. Ik heb dan ook wekelijks contact met de versspecialisten over het ruime visaanbod. Met de scherpe Vrijdag Visdag aanbiedingen kan ik daarnaast visgerechten op de kaart zetten die de verwachte kwaliteit bieden én een aantrekkelijke marge opleveren.

- Arjan Buwalda - Chef Kok

Dé Amsterdamse groothandel voor de foodprofessional van nu

Compleet assortiment met onderscheidende, lokale producten aanbevolen door onze vakspecialisten.

De gezonde kantine

In gesprek met Catering Van Het Land over het belang van de verse & eerlijke kantine.