Samen slimmer

Kosten besparen

Wil je als foodprofessional flink besparen, zonder in te leveren op kwaliteit? Leg dan de focus eens op onze eigen merken en margemakers, die de beste kwaliteit tegen de beste prijs bieden. Werk met een slimme menucalculatie. Denk vooruit, let op onze aanbiedingen en koop nú al bewust in. Dát is Samen Slimmer met De Kweker! 

Krijg snel grip op je kosten met:

ByPascal bespaart met eigen merken

Chefkok Pascal, van restaurant ByPascal in Oosterhout, gebruikt eigen merken en hij calculeert zijn menu. Dit draagt niet alleen bij aan de juiste hoeveelheden die hij inkoopt, maar zorgt ook voor meer marge op zijn menu.

''Door bewust om te gaan met mijn kosten, kan ik mijn gasten een scherpe prijs blijven bieden. Zo maak ik gebruik van kookroom en roomboter van Meyerij, een eigen merk. De kwaliteit is top en de prijs ook. Daarnaast koop ik bewust in tijdens acties. Dat scheelt enorm.''

Bespaar gemiddeld 25% met onze eigen merken

Wist je dat je als foodprofessional gemiddeld 25% kunt besparen met onze eigen merken? Zonder dat je aan culinaire kwaliteit inlevert? Je profiteert met deze exclusieve producten namelijk van de beste kwaliteit tegen de beste prijs. Bij De Kweker vind je een breed assortiment aan eigen merken, waarmee je op een slimme manier kosten bespaart.

Beste kwaliteit, beste prijs

Eigen merken van De Kweker, exclusief verkrijgbaar

✔ Bespaar gemiddeld 25% met eigen merken
✔ Beste kwaliteit voor de beste prijs
✔ Ontwikkeld voor de foodprofessional

Margerijke foodconcepten

Haal meer rendement uit je menukaart. Maak gebruik van slimme foodconcepten en ready to use producen.


 

Vers uit het seizoen

Seizoensproducten zoals groenten en vis zijn het best en vaak ook het voordeligst in het seizoen. Ze zijn makkelijker leverbaar en beter voor het milieu, omdat ze niet getransporteerd hoeven te worden en niet uit verwarmde kassen komen. Door je gasten de mogelijkheden van seizoensproducten te laten ervaren, gaan zij het seizoen ook meer waarderen.

Trainingen om kosten te besparen

Haal meer rendement uit je zaak met onze ZiN trainingen. Samen met onze trainers ga je actief aan de slag om kosten te besparen.