Chefkok Pascal, van restaurant ByPascal in Oosterhout, gebruikt eigen merken en hij calculeert zijn menu. Dit draagt niet alleen bij aan de juiste hoeveelheden die hij inkoopt, maar zorgt ook voor meer marge op zijn menu.
''Door bewust om te gaan met mijn kosten, kan ik mijn gasten een scherpe prijs blijven bieden. Zo maak ik gebruik van kookroom en roomboter van Meyerij, een eigen merk. De kwaliteit is top en de prijs ook. Daarnaast koop ik bewust in tijdens acties. Dat scheelt enorm.''
Wist je dat je als foodprofessional gemiddeld 25% kunt besparen met onze eigen merken? Zonder dat je aan culinaire kwaliteit inlevert? Je profiteert met deze exclusieve producten namelijk van de beste kwaliteit tegen de beste prijs. Bij De Kweker vind je een breed assortiment aan eigen merken, waarmee je op een slimme manier kosten bespaart.
Seizoensproducten zoals groenten en vis zijn het best en vaak ook het voordeligst in het seizoen. Ze zijn makkelijker leverbaar en beter voor het milieu, omdat ze niet getransporteerd hoeven te worden en niet uit verwarmde kassen komen. Door je gasten de mogelijkheden van seizoensproducten te laten ervaren, gaan zij het seizoen ook meer waarderen.