• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Thema's

We hebben met zorg een selectie actuele thema’s voor je samengesteld. Voor als je een keer iets anders wilt proberen, of gewoon om frisse ideeën op te doen. Met veelzijdige thema’s, zoals 'Bezorgen' en ‘Koffie & thee’ doe je geheid inspiratie op om jezelf én jouw zaak naar een hoger niveau te tillen. We geven je tips en laten je kennismaken met bijpassende producten die je vindt in ons assortiment. Zo kun je gelijk aan de slag. 

10 tips voor de horeca met kerst

Met 10 concrete tips, handige trainingen, een uitgebreid assortiment en aanbiedingen haal jij deze kerst het beste uit jouw zaak.

Wild

Meer te weten komen over bijzondere variaties met wild? Hier vind je meer over ons assortiment, inspiratie en vele recepten.

Tafelstyling met kerst

Met onze handige stylingtips en een compleet assortiment decoratie, servies en glaswerk maak je het diner extra feestelijk.

Wijnadvies

Alles willen weten over de verschillende wijnen om de optimale kennis over te brengen aan ja klanten? Breng je wijnenkennis nu naar het volgende niveau met hulp van vakspecialisten Dirk Oosterbaan en Raymond van Goethem.

Gezonde kantine

Heb je ook moeite met het gezonder maken van de producten in de kantine? Bekijk nu het verhaal en raak geïnspireerd om zélfs in deze tijd de kantine een stuk gezonder te maken. 

Ibérico

Alles willen weten over het beste en meest smaakvolle varken ter wereld? Bekijk nu alle informatie over het Ibérico varken om te vinden waar het varken leeft en welke producten er mee gemaakt worden.

Vegan

Een steeds grotere trend, vegan! Begin op de pagina met het vinden van inspiratie om zelf steeds meer veganistische onderdelen in het eten te implementeren

Bezorgen en afhalen

Op zoek naar de beste informatie omgaande duurzame disposables, bezorgen en afhalen? Wij nemen je mee met tips en verhalen voor de beste mogelijkheden voor ondernemingen.

Haring

Een echte klassieker binnen de nederlandse cultuur, maar het gaat verder dan alleen de haring. Bekijk hier informatie over eten en drinken wat perfect kan samengaan met de haring.

Mosselseizoen

Mosselen van eigen bomen zijn altijd het lekkerst. Bekijk hier alles over de nederlandse mossel, maar bekijk daarnaast hoe de mossel op een menu gezet kan worden met een perfecte combinaties voor het  beste resultaat.

Asperge seizoen

Een Nederlands seizoensproduct wat ten alle tijden lekker is als onderdeel van het eetmenu. Bekijk hier de informatie over de teler van de Kweker met tips over de asperge.