Thema's

We hebben met zorg een selectie actuele thema’s voor je samengesteld. Voor als je een keer iets anders wilt proberen, of gewoon om frisse ideeën op te doen. We geven je tips en laten je kennismaken met bijpassende producten die je vindt in ons assortiment. Zo kun je gelijk aan de slag.

Actuele thema's uit dit seizoen

Seizoenen

Alle thema's

Haring

Zodra de vis weer aan wal is, eten we zure en zoute haring op alle denkbare manieren. Zo uit de hand, met of zonder uitjes.

Fruits de mer

Een proeverij van de heerlijkste en meest verse smaken uit de zee. Fruits de mer zijn er in alle soorten en maten.

Mosselen

Een mossel is een prachtig natuurproduct en populair op de menukaart. De unieke smaak heeft weinig toevoeging nodig. 

Oesters

De oester is een gewild culinair hoogstandje en beroemd om zijn schitterende schelp, zachte vlees en romige, zilte smaak.

Wild

Laat je inspireren door ons assortiment, culinaire recepturen en verschillende bereidingen van wild.

Asperges

Asperges staan symbool voor dé smaak van de lente en kunnen op ieder moment van de dag worden geserveerd.

Vers

De Kweker werkt nauw samen met geselecteerde en gespecialiseerde dagversbedrijven.

Disposables

Take Dis is een koploper op het gebied van innovatieve en duurzame disposables, zoals wegwerpservies.

Fondue & raclette

Racletten en fonduen zijn geliefde tradities met kerst. Heerlijk samen tafelen, samen genieten.

Geschenken & pakketten

Op zoek naar een mooi kerstgeschenk voor jouw medewerkers of relaties?

Kerst

Laat je inspireren door de recepturen, adviseren door de culinair adviseurs en ga voor de heerlijkste producten.

Kosten besparen

Als foodprofessional makkelijk grip op je kosten krijgen? Koop slim in en haal meer rendement uit je horecazaak.

Alcoholvrij

Ontdek de mogelijkheden van 0.0 en vind een smaakvol, alcoholvrij alternatief voor bieren, wijnen en cocktails.

Wijn

Op zoek naar wijn-spijscombinaties of een specifieke wijn? We nemen je mee in de wereld van wijn.

Bier

Op het gebied van bieren bieden we in ons assortiment alle bekende merken aan. Maak kennis met speciaalbier.  

Perfecte pairings

Leer hier alles over de lekkerste smaakcombinaties en prikkel de smaakpapillen met kleine verwennerijen.

Pasen

Van paaseitjes tot de lekkerste paasrecepten, brunch en gourmet. Hier vind je alle inspiratie.

Plant based

Puur, gezond en verrassend gemakkelijk. Plantaardig eten biedt vernieuwende mogelijkheden.

Barbecue

Laat je inspireren met de lekkerste recepten voor de barbecue. Of bekijk handige technieken.

Eerlijk & heerlijk

Met ons assortiment eerlijk & heerlijk maken we je wegwijs in de wereld van duurzame food en non-food producten.

Terras

Hoe haal je het maximale uit jouw horecaterras? Optimaliseer je route of gebruik échte margemakers!

Bar-café

Van oplossingen & tips tot het beste assortiment: met Sligro haal jij het maximale uit jouw zaak. 

Gezonde kantine

We zorgen dat jij alles in huis hebt om de deuren van jouw kantine met een gerust hart te openen.

Bezorgen

Een beleving maken van eten onderweg? Verras je gasten met bijzondere maaltijden voor onderweg of thuis.

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat centraler in het werkproces. Hoe kook, koop, serveer, onderneem en kies je bewust in jouw horecazaak?

Efficiënt werken

Hoe werk jij efficiënter jouw keuken? Maak gebruik van Slimme Keuken componenten en bespaar personeelskosten.

Foodswap

Wissel een kostbaar ingrediënt naar een betaalbaar alternatief met dezelfde kwaliteit én gastbeleving!

Haal alles uit je menu

We inspireren je graag met slimmes keuzes voor meer marge op je menu. Bekijk alle handige tips.