• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Tafeldecoratie en -styling

Met onze handige stylingtips en een compleet assortiment decoratie, servies en glaswerk, maak je het diner extra feestelijk. Wat je stijl ook is. Kies uit verschillende soorten tafellinnen, glazen, servies, bestek, kandelaars en andere tafeldecoratie.

De mooiste kersttafels

De ultieme kerstbeleving in jouw zaak

Doe er deze kerst ook qua aankleding een schepje bovenop om jouw gasten de ultieme kerstbeleving te laten ervaren. Stylist Marloes Wolfs geeft tips, bekijk ze hieronder.

Tafel etiquette

De juiste opbouw van je gangendiner

Of je nu gaat voor vier, acht of zeventien gangen, met deze opbouw zit je altijd goed. Volgens de etiquette kun je onderstaande opbouw van je menu aanhouden. Leuk weetje: je kunt je menu uiteraard beginnen met amuses en afsluiten met koffie of thee met friandises, maar deze worden niet gezien als aparte gangen.

1. Koud voorgerecht
2. Soep
3. Warm voorgerecht
4. Visschotel
5. Vleesschotel
6. Warm tussengerecht

7. Koud tussengerecht
8. Groenteschotel
9. Spoom
10. Warm gebraad (met bijgerechten)
11. Koud gebraad (met bijgerechten)
12. Kaas

13. Warm zoet dessert
14. Koud zoet dessert
15. IJs
16. Gebak
17. Fruit

De ultieme kerstbeleving in jouw zaak

De Kweker denkt in aanloop naar kerst met je mee over een slim en betaalbaar kerstmenu. Door 10 concrete tips, slimme oplossingen, handige trainingen en uitgebreide kerstassortiment met aanbiedingen bied jij jouw gasten deze kerst een betaalbaar menu en genieten zowel jij als jouw gasten volop deze kerst!

 

 

We hoeven vandaag de dag niet meer uit te leggen dat je je onderscheid door een unieke en bijzondere 'beleving' te bieden aan je gasten. Zo ook met kerst. Zorg er deze kerst voor dat jouw zaak helemaal in kerstsfeer is. En tipje van de sluier: dat kan 'm zitten in de kleine dingen...

Daarvoor hoef je namelijk geen kerstbomen in huis te halen, vertelt stylist van The Art of Syling Marloes Wolfs. Met kleine toevoegingen bereik je al een groot effect. 

Bekijk hier alle overige tips om het beste uit jouw zaak te halen met kerst: 

Tip 1: Denk aan geprinte menukaartjes, speciaal voor kerst. 

Tip 2: Door verse kruiden te gebruiken creeer je op een subtiele manier toch een feestelijk en uniek effect. Ook een satijnen lint om je servet doet wonderen voor het kerstgevoel. 

Tip 3: Kies i.p.v. voor een kerstboom eens voor een mooi bloemstuk in warme, winterse tinten. Of ga voor een kersttak met feestverlichting. 

Tip 4: En last but not least: mix & match met servies. Bij De Kweker vind je feestelijke champagnecoupes, bijzondere cocktailglazen en gekleurde side plates. 

×