• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Het nieuwe mosselseizoen is begonnen!

De nieuwe oogst Zeeuwse bodemcultuurmosselen zijn weer volop bij ons te verkrijgen! Vanwege zijn smaak en structuur is deze mossel wereldberoemd. Mosselen staan snel op tafel en er valt eindeloos mee te variëren.

Verse Zeeuwse mosselen van Zeeland's Roem

Onze mosselen komen van het Zeeuwse familiebedrijf Zeeland's Roem uit Yerseke. Deze verse mosselen onderscheiden zich doordat zij alleen afkomstig zijn uit de zuivere en voedselrijke wateren van de Oosterschelde en de Waddenzee. De mosselen zijn MSC-gecertificeerd en bij ons verkrijgbaar in de gewichtsklasse jumbo en super.

Mosselassortiment

Alles voor het nieuwe Zeeuwse mosselenseizoen.

Jaap's suggesties: Zeeuwse mosselen

Mosselen zijn de moeite waard om op de kaart te zetten. Ze staan snel op tafel en zijn eenvoudig te bereiden. Qua bereiding kun je er eindeloos mee variëren. Lekker met een Bolleke!

Mosselen op de kaart: zien eten, doet eten!

Ristorante Andrea in Zandvoort koopt al jaren mosselen bij De Kweker in en serveert de mosselen op een Italiaanse manier die uitnodigt tot eten.
Gasten komen uit binnen- en buitenland speciaal voor de mosselen naar het restaurant. De mosselen worden op een grote schaal geserveerd wat ervoor zorgt dat andere gasten verleid worden om dit gerecht ook te gaan bestellen. Zien eten, doet eten gaat zeker op voor mosselen.