Een uitgebreid assortiment én onze exclusieve horeca wijnselectie

Wijn

De Kweker selecteert voor jou alleen de allerbeste wijnen; van klassiek tot modern, en altijd kenmerkend voor land en streek. We bezoeken wijngaarden, proeven met onze experts en importeren onze wijnen zelf, direct bij de bron. Ontdek ruim 1200 wijnen, waarvan 250 wijnen exclusief voor horeca. 

Betaalbare, exclusieve horecawijnen

Joris Aarts, trade marketeer, tipt de Horeca Wijnselectie. Via de Horeca Wijnselectie koop je exclusieve wijnen van gerenommeerde wijnhuizen. Met een ruime variëteit aan landen, regio’s en druivenrassen vind je altijd de perfecte wijn om te serveren bij jouw gerechten. Ook kun je bij Horeca Wijnselectie terecht voor advies. Doordat de wijnen rechtstreeks bij de bron worden geïmporteerd, hebben de wijnen een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Ze zijn exclusief verkrijgbaar voor de horeca en zijn gemakkelijk te bestellen in de webshop van De Kweker. Wil je de wijnen via de De Kweker vestiging afnemen, kan dat ook op bestelling.

Horeca wijnselectie

Ontdek ruim 1200 wijnen, waarvan 250 wijnen exclusief voor jou als horecaklant:

  • Gerenommeerde wijnhuizen
  • Brede selectie schenkwijnen
  • Ruime variëteit landen, regio’s en druivenrassen
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Exclusieve wijnmerken

Bij De Kweker vind je exclusief geïmporteerde wijnen uit de hele wereld. Wat dacht je van Gérard Bertrand uit de Languedoc, Luis Cañas uit de Rioja of Luis Felipe Edwards uit Chili? De Kweker selecteert de beste wijnhuizen, welke kenmerkend zijn voor land en streek.

Frankrijk, Languedoc

Gérard Bertrand

Het karakter van oud-rugby-speler Gérard Bertrand klinkt door in zijn wijnen. Wie hem kent weet dat hij altijd en overal voor het allerbeste is gegaan en zal gaan. Kwaliteit gegarandeerd. Zijn wijnbedrijven zijn innovatief en in veel gevallen biologisch.

Spanje, Rioja

Luis Cañas

Luis Cañas Wineries is een familiebedrijf dat dateert uit 1928. Hoewel de familie al meer dan twee eeuwen actief is in de druiventeelt en de wijnbereiding, is het tegenwoordig nog steeds een van de toonaangevende wijnmakerijen van de regio Rioja Alavesa.

Chili, Colchagua Valley

Luis Felipe Edwards

Het prachtige bedrijf van Luis Felipe Edwards in Colchagua Valley bewijst zich sinds jaar en dag met een breed gamma kwaliteitswijnen. En niet onopgemerkt: in 2017 is het door de International Wine Competition uitgeroepen tot beste wijnbedrijf van Chili.

Speciaal voor de horecaprofessional organiseren wij de Wine Experience. Laat je meenemen op een bijzondere wijnreis welke al je ZiNtuigen zal prikkelen. Wordt geïnspireerd tijdens één van de masterclasses én maak kennis met één van de circa 100 wijnen die aan je worden gepresenteerd, variërend van schenkwijnen tot topwijnen welk afkomstig zijn uit zowel de klassieke en de nieuwe wereld.

×