• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Veerkrachtig ondernemen

Met veel creativiteit heeft de horeca de afgelopen tijd onomstotelijk zijn veerkracht laten zien. Hoe kunnen we als branche verder innoveren en schokbestendig zijn? Blijf op de hoogte en meld je aan voor de laatste tips & inspiratie.

Hoe run ik een schokbestendige onderneming?

Door de recente overheidsmaatregelen zijn we als branche waakzaam voor wat de toekomst brengt. Wat zijn de huidige regels, en hoe zorg je ervoor dat jouw onderneming ook tijdens veranderende omstandigheden draaiende blijft? Wij helpen je een hand op weg met onze informatie, inspiratie en ons assortiment. Hieronder vind je praktische informatie en inspiratie voor jou en je medewerkers. Klik op de afbeeldingen.

De juiste materialen

Vind hier alle oplossingen om het meeste uit jouw onderneming te halen. 

 

Disposables

De Kweker heeft een zeer uitgebreid en steeds groter wordend assortiment aan duurzame alternatieven. Deze zijn van goede kwaliteit en gemaakt van diverse verantwoorde materialen zoals karton, papier, suikerriet, palmblad, hout en bamboe. Ze dragen bij aan een beter milieu en zijn dus een perfect alternatief voor wegwerpplastic. 

Hygiëne

Hardware

Door weer en wind

Laat geen marge liggen! Met een eigen bezorgdienst maak je extra omzet. Maak het mogelijk met onze handleiding en onze producten