Zalm met gnocchi en kool
Zalm uit de oven is altijd een goed idee. De combinatie met gnocchi is verrassend en erg geslaagd. Spitskool, bimi en citroen brengen het geheel samen.
Met foodswaps vervang je een kostbaar product door een goedkoper product van een vergelijkbare kwaliteit. Behalve dat het voordeliger voor je is, maakt het voor de gastbeleving geen echt groot verschil. Hiermee bespaar je direct. We geven je graag enkele voorbeelden.
Vervang runderhaas door rundersukade. Met deze wissel bespaar je direct kosten, zonder in te leveren op kwaliteit!
Fan van tonijn? Switch dan naar Albacore tonijn. Niet alleen voordeliger, maar ook een duurzame keuze.
Wissel prijzige langoustine voor Argentijnse garnaal. Zacht van structuur, uitgesproken smaak én betaalbaar.
Maak van de oven je beste vriend en verdiep je in het fenomeen tray bake. Tray bakes zijn makkelijk te maken én is een serieuze tijdsbesparing voor elke chef! Op de bakplaat kun je de meest uiteenlopende, complete gerechten bereiden. Zodra alles op de plaat ligt, heb je er nauwelijks nog omkijken naar. En op tafel is zo’n tray bake een gegarandeerd succes.
Meer marge maken met een gemakkelijk concept? Heb je wel eens gedacht aan loaded foodconcepten? Hiermee bespaar je meteen op personeelskosten. Niet alleen loaded fries, maar ook Loaded Toppings zorgen direct voor meer marge aan jouw recepten.
Werken met een dag- en maandmenu levert je veel voordelen op. Je koopt voordeliger in en trekt de aandacht van je gasten met een speciaal menu. Bovendien zorgt het voor een mooie wisseling in je kaart, zodat je vernieuwend blijft.