• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
Meer marge en omzet

Margerijke foodconcepten

Behoefte aan meer omzet in minder tijd? Sommige recepten en concepten bezorgen jou een hogere marge. Zoals foodswaps, waarbij je kostbare producten vervangt door goedkopere. Of door een dagmenu of foodconcepten als loaded fries of shared dining in de vorm van een borrelplank te bieden. Scheelt direct al snel een hoop personeelskosten bij de voorbereiding. 

Food swaps

Met foodswaps vervang je een kostbaar product door een goedkoper product van een vergelijkbare kwaliteit. Behalve dat het voordeliger voor je is, maakt het voor de gastbeleving geen echt groot verschil. Hiermee bespaar je direct. We geven je graag enkele voorbeelden.

Vervang runderhaas door rundersukade. Met deze wissel bespaar je direct kosten, zonder in te leveren op kwaliteit!

Fan van tonijn? Switch dan naar Albacore tonijn. Niet alleen voordeliger, maar ook een duurzame keuze.

Wissel prijzige langoustine voor Argentijnse garnaal. Zacht van structuur, uitgesproken smaak én betaalbaar.

Tray bake

Maak van de oven je beste vriend en verdiep je in het fenomeen tray bake. Tray bakes zijn makkelijk te maken én is een serieuze tijdsbesparing voor elke chef! Op de bakplaat kun je de meest uiteenlopende, complete gerechten bereiden. Zodra alles op de plaat ligt, heb je er nauwelijks nog omkijken naar.  En op tafel is zo’n tray bake een gegarandeerd succes.

Loaded foodconcepten

Meer marge maken met een gemakkelijk concept? Heb je wel eens gedacht aan loaded foodconcepten? Hiermee bespaar je meteen op personeelskosten. Niet alleen loaded fries, maar ook Loaded Toppings zorgen direct voor meer marge aan jouw recepten.

Loaded fries

Loaded fries zijn de manier om je te onderscheiden. Zo voeg je een flinke dosis vers en ambacht toe aan jouw kaart!


 

Maandmenu

Werken met een dag- en maandmenu levert je veel voordelen op. Je koopt voordeliger in en trekt de aandacht van je gasten met een speciaal menu. Bovendien zorgt het voor een mooie wisseling in je kaart, zodat je vernieuwend blijft.

ZiN training