• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Creatief in tijden van crisis

Hoe gaan horecaondernemers om met de heropening en sociale afstand? Laat je inspireren door de verhalen van mede-ondernemers.

Van maaltijden voor daklozen tot een pop-up zaak

Cateraar Absolute Delicious.

Van het opstarten van een pop-up restaurant tot het bereiden van maaltijden voor daklozen - het coronavirus maakt ondernemers creatief. Eigenaar Johan van Overbeek van Absolute Delicious vertelt hoe hij met zijn team de gehele bedrijfsvoering moest aanpassen.

Hoe gaat De Laurier om met sociale afstand?

In dit interview vertelt eigenaresse Zöe Verloop van De Laurier hoe zij momenteel onderneemt en hoe zij de sociale afstand binnen haar onderneming toepast.

Raak geïnspireerd door haar wijze van ondernemen en de verrassende pakketten die zij haar gasten bezorgt.

Een luxe hotel als quarantainelocatie: Villa Buitenlust

Villa Buitenlust heeft besloten om de handen ineen te slaan met hun buren van De Regenboog Groep. Het resultaat is een sociaal initiatief, namelijk een quarantainelocatie voor daklozen.

Lees in een interview met projectleider Eva de Rooij hoe de Villa op dit idee kwam en hoe zij de crisis te lijf gaan.

We staan voor je klaar!

#trotsopdehoreca

Wij helpen horecaondernemers graag uit de brand en al helemaal met het uitvoeren van mooie initiatieven. Daniel van H'Baron Catering heeft maar liefst 1.500 maaltijden (!) bereid voor het goede doel. Onze collega’s van transport hebben een bakwagen voor hem geregeld zodat hij extra koelruimte heeft om de maaltijden te bewaren. Daarnaast zijn er 400 kratten geregeld om de maaltijden in te vervoeren. Wij staan voor je klaar, zeker ook in moeilijke tijden!

Hoe gaat restaurant De Uitsmijter om met de crisis?

Run je zelf een restaurant en wil je weten hoe soortgelijke ondernemingen omgaan met de crisis?

In dit interview vertelt eigenaresse Lavinia de Haseth Möller van De Uitsmijter hoe zij momenteel onderneemt.

Broodjeszaak Bommels in coronatijd

Broodjeszaak Bommels is gevestigd op een unieke locatie in Amsterdam waar de familie Bommels al jaren smaakvolle broodjes voor uiteenlopende klantgroepen van het Food Center maakt. Eigenaar Rik Bommels vertelt over het ontstaan van hun zaak en hoe zij momenteel ondernemen.