• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Meest gestelde vragen

Productinformatie

U vindt informatie over allergenen op de verpakking van het product. Online klikt u op het product waar u de ingrediënten van wilt zien. Er verschijnt een pop-op met ‘meer informatie’. Wanneer u hierop klikt wordt u doorverwezen naar de productpagina. Klik vervolgens op ‘specificaties’. De pagina scrollt dan vanzelf naar de sectie van de pagina waar de allergenen staan vermeld.

Ja, De Kweker is een HACCP gecertificeerd bedrijf. Elke dag zijn we bezig met het verkleinen van de gevaren en het op een hoger niveau leggen van de kritische controle punten, die de HACCP certificering met zich mee brengt.

U kunt het HACCP certificaat hier downloaden.

De Kweker is een Skal gecertificeerd bedrijf. Dit biedt u de zekerheid dat alle biologische producten ook 100% biologisch zijn. Skal Biocontrole houdt toezicht op de biologische productie in Nederland en is daartoe aangewezen door het ministerie van Economische zaken. Biologisch is een wettelijk beschermde term: een landbouwproduct of voedingsmiddel mag alleen biologisch heten als het productieproces aan wettelijke voorschriften voldoet. De Europese overheid bepaalt de regels, de ruim 3600 gecertificeerde bio-ondernemers leven deze na en stichting Skal controleert hierop. Zo kan de consument er van op aan dat een biologisch product ook écht biologisch is. Met de afgifte van een keurmerk maakt Skal de betrouwbaarheid van biologische producten zichtbaar voor afnemer en consument. Zo draagt Skal bij aan de aantoonbare betrouwbaarheid van de biologische sector.

U kunt het Skal certificaat hier downloaden.

U vindt de ingrediënten op de verpakking van het product.

Online klikt u op het product waar u de ingrediënten van wilt zien. Er verschijnt een pop-up met 'meer informatie'. Wanneer u hierop klikt wordt doorverwezen naar de productpagina. Klik vervolgens op 'specificaties'. De pagina scrollt dan vanzelf naar de sectie waar de ingrediënten staan vermeld.

Het assortiment is opgedeeld in verschillende productgroepen:
AGF, Vis, Vlees, Wild en gevogelte, Kaas, Zuivel & traiteur, Brood & patisserie, Dranken, DKW, Diepvries, Non-Food.

Binnen de productgroepen is het assortiment opgedeeld in subgroepen. Aan de linkerzijde van het getoonde assortiment wordt het menu met subgroepen getoond. Wanneer u op een subgroep klikt, verschijnt het betreffende assortiment in beeld.