• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Verspartners

De kwaliteit van onze versproducten is de basis voor jouw succes. De Kweker werkt daarom nauw samen met zorgvuldig geselecteerde en gespecialiseerde dagversbedrijven, de verspartners. Zo profiteer je van gegarandeerde kwaliteit, een compleet assortiment en een scherpe prijsstelling.

Betaalbaar vers met kerst

De Kweker denkt in aanloop naar kerst met je mee over een slim en betaalbaar kerstmenu. Door 10 concrete tips van experts, slimme oplossingen, handige trainingen en uitgebreide kerstassortiment met aanbiedingen bied jij jouw gasten deze kerst een betaalbaar menu en genieten zowel jij als jouw gasten volop deze kerst!

 

Met kerst mag je toch net wat meer uitpakken met exclusievere producten. De verwachtingen van jouw gasten zijn ongetwijfeld hoog. Maar om je menu naar een kerstwaardig niveau te tillen, is het niet nodig om alleen maar te werken met exclusieve ingrediënten. Niets is meer vanzelfsprekend, dus juist nu wil je kwalitatieve versproducten die je voordeliger inkoopt.

Culinair adviseur Helena Brinkert tipt je daarom eens te kijken naar de voordeligere alternatieven die we voor het luxe assortiment hebben. Het alledaagse de allure geven die bij kerst hoort; dat is een kick. Dan steel je pas echt de show. Laat je bijpraten door een culinair adviseur, bekijk ons assortiment of ontdek welke tips we nog meer voor jou hebben om van deze kerst een succes te maken.

Bekijk hier alle overige tips om het beste uit jouw zaak te halen met kerst: 

Met onderstaande tips voor betaalbare alternatieven switch jij van een exclusief, prijzig product naar een voordelig alternatief, én steel je toch de show met jouw kerstmenu!

 

 

 

Switch deze exclusieve kaviaar voor 'Cavi-Art'; kaviaar gemaakt van zeewier. Met deze zoute pareltjes creeer je hetzelfde mondgevoel als met 'échte' kaviaar. Een mooie toevoeging op een amuse of bij een mooi stukje vis. Het is ook nog eens 100% plant-based en allergeenvrij. Tenslotte creeer je op deze manier ook nog eens een exclusief 'kerstgevoel'. 

 

 

 

Switch prijzige langoustines voor Argentijnse garnalen uit ons diepvries assortiment bij SmitVis. Ontzettend zacht van structuur en een uitgesproken smaak, iets zoeter als de tijgergarnaal. Deze garnaal leeft in het wild in het zuidwesterlijke deel van de Atlantische oceaan. De Argentijnse garnaal is rood van kleur, ook als deze rauw is als gekookt. Een écht exclusief product voor een kerstmenu!

 

De verspartners

SmitVis

Dé visspecialist met elke dag het beste uit de zee.

Kaldenberg

Een modern familiebedrijf dat is gespecialiseerd in vleesverwerking voor horeca en grootverbruik sinds 1959. 

Smeding

Nederlands grootste leverancier van aardappelen, groente en fruit aan foodservicebedrijven.

Ruig

Een modern bedrijf met een rijke historie dat een compleet assortiment wild- en gevogelteproducten biedt.

Haal het beste uit jouw zaak met kerst

10 tips van experts voor kerst