• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
Leestijd: 5 minuten

Blog | Promoot je zaak voor kerst

Jouw zaak vol met kerst? Verleid je gasten in aanloop naar de feestdagen met de beste foto's van jouw gerechten en de juiste strategie voor social media. Zo weet jij zeker dat jij álles uit je zaak haalt deze kerst. 

De Kweker denkt in aanloop naar kerst met je mee over een slim en betaalbaar kerstmenu. Door 10 concrete tips, slimme oplossingen, handige trainingen en uitgebreide kerstassortiment met aanbiedingen bied jij jouw gasten deze kerst een betaalbaar menu en genieten zowel jij als jouw gasten volop deze kerst!

 

 

Je hebt je kerstmenu tot in de puntjes uitgedacht. De kerstversiering in jouw zaak is altijd on point. En de sfeer is er gegarandeerd. Het enige wat er nog moet gebeuren, is dat gasten ook daadwerkelijk reserveren.

Heb jij al nagedacht hoe jij je die gasten daartoe gaat verleiden? Social Media specialist Floor Bindels weet daar alles van. Ze geeft je handvaten hoe jij ervoor kunt zorgen dat gasten de weg weten te vinden naar die reserveer-knop. 

Bekijk hier alle overige tips om het beste uit jouw zaak te halen met kerst: 

Tip 1: Betrek jouw gasten door ze mee te nemen in het voorbereidingsproces van het kerstmenu. Laat ze bijvoorbeeld meedenken over de ingredienten door middel van een poll en post af en toe een foto van het proces in de keuken. Zo willen je gasten straks natuurlijk alles zelf ervaren!

Tip 2: Verleid je gasten door af en toe al een gerecht van het kerstmenu mooi vast te leggen en te posten. Zo raken je gasten benieuwd naar de rest van het menu en zullen sneller nog een keer een kijkje nemen op jouw platform of website. 

Tip 3: Zorg ervoor dat je vanuit je social media kanalen een klikbare link hebt naar jouw website. Maak het je gasten makkelijk en zorg ervoor dat je straks het menu goed zichtbaar op je website hebt staan. 

Tip 4: Zorg ervoor dat de 'reserveer-knop' op jouw website makkelijk te vinden is. Ook zo maak je het je gasten makkelijk om te reserveren bij jouw zaak met kerst. 

Meer concrete tips persoonlijk afgestemd op jouw vraag? Volg dan de training 'Promoot je zaak voor kerst' bij ZiN Inspiratielab. Lees hieronder meer.

Training: Promoot je zaak voor kerst

Zelf aan de slag met de promotie van jouw zaak in aanloop naar kerst? Volg dan de speciaal daarvoor ingerichte training bij ZiN inspiratielab. 

Haal het beste uit jouw zaak met kerst

10 tips van experts voor kerst