• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Alcoholvrije bieren

Bij De Kweker hebben we een mooi en ruim assortiment aan heerlijke alcoholvrij bier. Ontdek alle mogelijkheden, van alcoholvrij pils tot speciaalbier en bier van de tap. Tevens vind je op deze pagina het perfecte alcoholvrije bierpairing bij gerechten.

Alcoholvrije pilsbieren

Op zoek naar lekker 0.0 bier? Met ons groeiende assortiment aan alcoholvrij bier heb je altijd een smaakvol alternatief voor jouw favoriete pilsbier. 

Alcoholvrij tapbier

Heineken

0.0 van de tap

Blade biedt de gelegenheid om op elke locatie Heineken 0.0 bier te serveren. Hij is eenvoudig te verplaatsen, ideaal voor een borrel op kantoor, in een horecazaak of bij een evenement!

Alcoholvrij speciaalbier

De Kweker heeft een ruime selectie aan alcoholvrij speciaalbier. Zo hebben we IPA alcoholvrij, fruit- en witbier alcoholvrij en alcoholvrij weizenbier. Bekijk ons aanbod en laat je inspireren.

Blond

Blond bier: een toegankelijk biertje dat zacht van smaak is en heerlijk verfrist. Dit maakt het bier perfect als aperitief of als dorstlesser. Tegenwoordig heb je verschillende alcoholvrije varianten om van te genieten.

IPA

De India Pale Ale, oftewel IPA, is wereldwijd een van de meest gedronken speciaalbieren. Niet gek, met zo’n bijzondere en rijke smaak. We hebben mooie alcoholvrije alternatieven in ons assortiment die net zo bijzonder smaken.

Weizen

Genieten van een alcoholvrij weizenbiertje, zonder de vertrouwde eigenschappen van dit Duitse tarwebier te verliezen? Vind in ons assortiment verschillende verfijnde, alcoholvrije weizenbieren mét die romige, zoete smaak, volle schuimkraag en zachte afdronk.

Fris en fruitig

Liefhebber van lichte bieren met fruitige, kruidige tonen en een wat zoeter karakter? Ook in het segment fris & fruitig hebben we mooie alcoholvrije bieren in ons assortiment. Bekijk hier het aanbod en laat je inspireren.