• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Wil jij weten welke vis aanstaande vrijdag in de aanbieding is?

Schrijf je nu in en ontvang iedere vrijdagochtend als eerste drie scherpe verse visaanbiedingen!

Vrijdag Visdag: elke vrijdag vanaf 12.00 uur in de zelfbedieningsvestiging

Vrijdagochtend wordt dagverse vis ingekocht op de visafslag. Op basis van het aanbod bij de visafslag die dag worden drie soorten vis aangeboden tegen scherpe dagprijzen van € 3, € 7 of € 10 per kilo. Abonneer je nu op onze Vrijdag Visdag e-mail en profiteer van de scherpste visaanbiedingen. Elke vrijdagochtend weet je als eerste welke vis er in de aanbieding is de zelfbedieningsvestiging.

 

Waar vaart onze kotter nu?

De lokale visser die voor ons de vis aanlevert voor Vrijdag Visdag vaart op kotter VLI 7 Eben Haezer. Deze kotter vaart al sinds 1997 op Nederlandse wateren. Onder leiding van visserij W. Schroevers wordt hiermee al 20 jaar verse vis aan wal gebracht. 

Geef mij verse vis, tegen vlijmscherpe prijzen!

Schrijf je nu in en ontvang iedere vrijdagochtend als eerste drie scherpe visaanbiedingen!

Hoge marges scoren dankzij Vrijdag Visdag

Bij De Kweker ligt het serviceniveau erg hoog, waardoor ik maar zelden nee hoef te verkopen aan mijn gasten als het gaat om een stukje verse vis. Ik heb dan ook wekelijks contact met de versspecialisten over het ruimte visaanbod. Met de scherpe Vrijdag Visdag aanbiedingen kan ik daarnaast visgerechten op de kaart zetten die de verwachte kwaliteit bieden én een aantrekkelijke marge opleveren.

- Holiday Inn Amsterdam
Arjan Buwalda - Chef Kok

Vers uit het net van de ervaren visser

Onze leverancier Murko Seafood werd in 2002 opgericht door een ex-visserman, die met zijn kunde en expertise sindsdien kwaliteitsvis inkoopt van lokale vissers. Door de meegenomen ervaring is Murko Seafood een bedrijf waar kwaliteit in het DNA versleuteld zit.