• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Recall Makreelfilet met vel Smitvis

Wij zijn door onze leverancier geïnformeerd dat onderstaand artikel mogelijk niet aan de kwaliteitseisen voldoet. Het artikel bevat een verhoogd histamine gehalte. Het consumeren van dit product zorgt niet voor een acuut voedselveiligheidsgevaar, maar zou bij een hoge dosis kunnen leiden tot gezondheidsproblemen. Bij klachten adviseren wij u contact op te nemen met uw huisarts.

Het product heeft de TGT al overschreden, maar deze informatie wordt je nog wel meegedeeld voor het geval u het product hebt ingevroren.

Het betreft alleen onderstaand artikel en alleen de genoemde houdbaarheidsdatum. Andere houdbaarheidsdata zijn niet betrokken bij deze recall.

Artikelnummer en omschrijving:

THT / Lotcode

 GTIN CE

3245 1kg Makreelfillet met vel

21-11-2023

22-11-2023

08710401757084

Wat moet u doen:

Uit onze klantenadministratie blijkt dat u recentelijk een of meerdere eenheden van het genoemde product bij ons heeft gekocht. Wij verzoeken u dan ook om, indien u in het bezit bent van bovengenoemd product, dit niet te consumeren en met het product terug te gaan of contact op te nemen met uw Sligro-vestiging. In overleg met de vestiging krijgt u het desbetreffende aankoopbedrag retour.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Klantenservice (0800-0225154) of uw Sligro bezorgservice (0800-7544767).

Namens Sligro Food Group bieden wij onze excuses aan voor dit ongemak.

Bent u wederverkoper van dit product, dan wijzen wij u hierbij op uw plicht ook úw afnemers per ommegaande op de hoogte te stellen van het feit dat ze een mogelijk schadelijk levensmiddel hebben ontvangen. Daarnaast dient u hiervan melding te doen bij de NVWA, danwel de bevoegde autoriteit in uw land indien dit anders is dan Nederland.