Recall Dressing carpaccio

Bij deze willen wij u informeren dat onderstaand artikel niet aan de gewenste kwaliteitseisen voldoet. Het product heeft niet het juiste etiket waardoor de allergenen mosterd en melk niet vermeld zijn. Dit kan een gevaar opleveren voor mensen met een allergie voor mosterd of melk. Eet het product daarom niet als u allergisch hiervoor bent. Bij klachten adviseren wij u contact op te nemen met uw huisarts.

Het betreft alleen onderstaand artikel en alleen de genoemde houdbaarheidsdatum. Andere houdbaarheidsdata zijn niet betrokken bij deze recall. 

Artikelnummer en omschrijving:

THT / Lotcode

 GTIN CE

55801   1 FL DRESSING CARPACCIO       450ML

THT: 10-08-2024

EAN code foutief etiket: 8710401231188

Wat moet u doen:

Uit onze klantenadministratie blijkt dat u recentelijk een of meerdere eenheden van het genoemde product bij ons heeft gekocht. Wij verzoeken u dan ook om, indien u in het bezit bent van bovengenoemd product, dit niet te consumeren en met het product terug te gaan of contact op te nemen met uw Sligro-vestiging. In overleg met de vestiging krijgt u het desbetreffende aankoopbedrag retour.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Klantenservice (0800-0225154) of uw Sligro bezorgservice (0800-7544767).

Namens Sligro Food Group bieden wij onze excuses aan voor dit ongemak.

Bent u wederverkoper van dit product, dan wijzen wij u hierbij op uw plicht ook úw afnemers per ommegaande op de hoogte te stellen van het feit dat ze een mogelijk schadelijk levensmiddel hebben ontvangen. Daarnaast dient u hiervan melding te doen bij de NVWA, danwel de bevoegde autoriteit in uw land indien dit anders is dan Nederland.