• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Recall Ardo Wok Mix

Wij zijn door onze leverancier Ardo Foods NV geïnformeerd dat de Ardo Wok Mix mogelijk niet aan de kwaliteitseisen voldoet. Het artikel bevat sporen van zwarte nachtschade. Het eten hiervan kan leiden tot ernstige gezondheidsklachten.

Het betreft alleen onderstaand artikel en alleen de genoemde houdbaarheidsdatum. Andere houdbaarheidsdata zijn niet betrokken bij deze recall. 

Artikelnummer en omschrijving:

THT / Lotcode

 GTIN CE

475734   1 ZK ARDO WOKMIX              2.5KG

THT: 13-02-2025

 

5411361007983

Wat moet u doen:

Wij verzoeken u dan ook om, indien u in het bezit bent van bovengenoemd product, dit niet te consumeren en met het product terug te gaan of contact op te nemen met uw Sligro-vestiging. In overleg met de vestiging krijgt u het desbetreffende aankoopbedrag retour.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Klantenservice (0800-0225154) of uw Sligro bezorgservice (0800-7544767).

Namens Sligro Food Group bieden wij onze excuses aan voor dit ongemak.

Bent u wederverkoper van dit product, dan wijzen wij u hierbij op uw plicht ook úw afnemers per ommegaande op de hoogte te stellen van het feit dat ze een mogelijk schadelijk levensmiddel hebben ontvangen. Daarnaast dient u hiervan melding te doen bij de NVWA, danwel de bevoegde autoriteit in uw land indien dit anders is dan Nederland.