• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

We doen het voor jouw glimlach

Wij zijn er voor jou. We helpen je waar kan, op welk vlak dan ook. Niet alleen met ons uitgebreide disposables en non-food assortiment, maar ook door met je mee te denken en door oplossingen voor bijvoorbeeld bezorgen te bieden. Dat doen we voor elkaar, met elkaar.

Samen de schouders eronder

Eindelijk, jij mag je deuren weer openen! Wij helpen je, op elk vlak. Jij kunt dan weer gaan doen waar je goed in bent. Zodat je de nieuwe kansen die er liggen optimaal kunt benutten en je tent straks weer draait als nooit tevoren. Want daar heb je De Kweker voor. We doen het voor jouw glimlach.

Tips voor een soepele herstart

Heropenen kost veel voorbereiding. Met onze tips heb je alles in handen voor een geslaagd nieuw begin. Alvast veel succes! 

2021

2021 was een bewogen jaar. Met name voor de horeca en de mensen erachter. Wij hebben hen een gezicht gegeven. Zij vertellen hoe ze moeilijke periodes zijn doorgekomen en weer vooruit durven kijken naar een positieve toekomst, samen met De Kweker. 

Manon wil echt het verschil helpen maken

Juist nu kan Manon, Solutions manager bij Sligro, doen waar haar hart sneller van gaat kloppen. Denken én handelen vanuit oplossingen door plug-and-play foodconcepten naar jou toe te brengen. 

Brian weet dat er wederzijds blind vertrouwen is

Na een bizar jaar beseft Brian dat een sterke band met je leverancier goud waard is. Je doet het nooit alleen en als je elkaar iets gunt, kom je zoveel verder.

Als hij ziet dat het écht werkt, is Sietse pas trots!

De tijd van nu vraagt om creativiteit. Of het nu gaat om culinair advies of een training: Sietse kruipt helemaal in de huid van zijn klanten om zo écht van toegevoegde waarde te zijn.

#wedoenhetvoorjouwglimlach

Om alle mooie horecazaken goed te laten draaien hebben we elkaar nodig. Laten we de krachten bundelen en aan elkaar weten dat we er voor elkaar zijn. Gebruik #wedoenhetvoorjouwglimlach in al je communicatie-uitingen en laat zien dat we het samen doen.

We moeten er samen voor zorgen dat we verder komen

“Samenwerken is nodig op alle vlakken. Niet alleen met ons personeel, maar ook met onze leveranciers van spullen, zoals Sligro.”

Brian, eigenaar van o.a. Christoffel, Den Bosch