• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

We doen het voor jouw glimlach

Een nieuw begin vraagt om een soepele herstart. Wij zijn er voor jou. En we trekken graag met je op om van jouw herstart een groot succes te maken. We helpen je, op welk vlak dan ook en staan voor je klaar. Niet alleen met ons goede assortiment, maar ook door met je mee te denken en door oplossingen te bieden. Alles om die stralende gezichten van jouw gasten te zien. Daar doen we het voor! 

Manon wil echt het verschil helpen maken

Juist nu kan Manon, Solutions manager bij Sligro, doen waar haar hart sneller van gaat kloppen. Denken én handelen vanuit oplossingen door plug-and-play foodconcepten naar jou toe te brengen. 

Lees meer

We mogen weer!

Nu de versoepelingen voor de horeca echt daar zijn, hebben we inspiratie en oplossingen voor je geselecteerd die jou kunnen helpen.

Tips om snel(ler) horecapersoneel te werven

We doen het samen

#wedoenhetvoorjouwglimlach

Om alle mooie horecazaken goed te laten draaien hebben we elkaar nodig. Laten we de krachten bundelen en aan elkaar weten dat we er voor elkaar zijn. Gebruik #wedoenhetvoorjouwglimlach in al je communicatie-uitingen en laat zien dat we het samen doen.

We moeten er samen voor zorgen dat we verder komen

“Samenwerken is nodig op alle vlakken. Niet alleen met ons personeel, maar ook met onze leveranciers van spullen, zoals Sligro.”

Brian, eigenaar van o.a. Christoffel, Den Bosch

Tips voor een soepele herstart

Herstarten kost veel voorbereiding en brengt veel met zich mee. Om je herstart soepel te laten verlopen hebben we een aantal tips en tricks voor je op een rij gezet.

We gaan er weer voor!

Onze mooie producten staan weer voor je klaar, jullie koelingen zijn weer gevuld. De mise-en-place weer gereed gemaakt. We helpen waar we kunnen, op welk vlak dan ook. Want daar heb je De Kweker voor. We zijn er voor jou, zodat jouw tent weer draait. Want daar gaat jouw hart sneller van kloppen en dat van ons ook. Als we het samen doen, zie jij weer die stralende gezichten van je gasten. Dat is waar je het voor doet toch? Dat mensen elkaar bij jou weer mogen ontmoeten en samen genieten. Je mag op ons rekenen, nu en in de toekomst.