• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Kerst voor elkaar

In deze tijd van het jaar heb jij je zaakjes voor elkaar. Met behulp van Slimme Keuken ben je tot in de puntjes voorbereid, maak je slimme keuzes voor het menu en is je brigade er klaar voor. Zo kan echt alle aandacht uitgaan naar je gasten. Samen met je team én je gasten maak je er een onvergetelijke kerst van! 

Feestdagen bij De Kweker

 

Wil jij:

Slim voorbereid zijn op de feestdagen?

Meer marge maken met minder personeel?

Goede maar ook constante kwaliteit bieden?

Minder foodwaste?

Laat je inspireren door Eveline Wu, Robin Wijnen en Panny van Leeuwen en bekijk hoe zij zich voorbereiden op de drukke feestdagen. Sligro helpt je graag verder zodat jij ook je ‘Kerst voor elkaar’ hebt, en alle aandacht aan je gasten kunt geven!

×

Goed voorbereid op de feestdagen

Slim ondernemen

Bijna iedere ondernemer weet hoe moeilijk het is om in deze tijd aan voldoende en goed personeel te komen. Daarom is elke vorm van extra convenience mooi meegenomen. Slimme Keuken helpt je daarbij.

Slimme service

Ook, of misschien juíst met kerst wil je dat je gasten in een warm bad terechtkomen. Slimme Keuken biedt dé tool voor een goede voorbereiding en snelle bediening. Zo kun je je tijd besteden aan dat wat het meest belangrijk is: je gasten ultiem in de watten leggen. 

Slim menu

Kerst, dat betekent topdrukte in de keuken. Zeker wanneer je handen tekortkomt. Wil jij tijdens kerst een menu op niveau serveren, met hogere snelheid, meer gemak én minder mankracht? Met Slimme Keuken heb je alle inspiratie om zo’n slim menu samen te stellen. 

Kerstpakketten

Verras & Verwonder jouw medewerkers en relaties met de Sligro Huisselectie. Tientallen gevarieerde pakketten met bekende favorieten als wijnen, chocolade, koekjes en zoutjes.