• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Recall Kalfs oester BL2

We zijn door onze leverancier geïnformeerd dat de Kalfs oester BL2 mogelijk niet aan de kwaliteitseisen voldoet. Er bestaat een kans dat het artikel besmet is met Listeria.

Het betreft alleen onderstaand artikel en alleen de genoemde houdbaarheidsdatum/batchcode . Andere houdbaarheidsdata zijn niet betrokken bij deze recall. De THT-datum is verlopen maar mogelijk heeft u het product ingevroren. 

Artikelnummer en omschrijving:

THT-data

 GTIN CE

168746   1 KG NAT.K-OESTER VAC BL2*

THT: 02-09-2023
Batchcode: 960030461
 

8718272186651

 

Wat moet u doen:

Uit onze klantenadministratie blijkt dat u mogelijk recentelijk een of meerdere eenheden van het genoemde product bij ons heeft gekocht. Wij verzoeken u dan ook dringend om, indien u in het bezit bent van bovengenoemd product, dit niet te consumeren en met het product terug te gaan of contact op te nemen met uw Sligro-vestiging. In overleg met de vestiging krijgt u het desbetreffende aankoopbedrag retour.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Klantenservice (0800-0225154) of uw Sligro bezorgservice (0800-7544767).

Namens Sligro Food Group bieden wij onze excuses aan voor dit ongemak.

Bent u wederverkoper van dit product, dan wijzen wij u hierbij op uw plicht ook úw afnemers per ommegaande op de hoogte te stellen van het feit dat ze een mogelijk schadelijk levensmiddel hebben ontvangen. Daarnaast dient u hiervan melding te doen bij de NVWA, danwel de bevoegde autoriteit in uw land indien dit anders is dan Nederland.