• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Recall Go Tan Thai Cassave

We zijn door onze leverancier geïnformeerd dat Go Tan Thai Cassave kroepoek mogelijk een te hoog gehalte 3-MCPD bevat. Het consumeren van dit product zorgt niet voor een acuut voedselveiligheidsgevaar, maar langdurige blootstelling zou kunnen leiden tot gezondheidsproblemen. Bij klachten adviseren wij u contact op te nemen uw huisarts.

Het betreft uitsluitend het onderstaande artikel, met uitsluitend de genoemde houdbaarheidsdatum. 

Artikelnummer en omschrijving:

THT-data

 GTIN CE

98261   1 ZK GO TAN THAI CASSAVE        70G

14-11-2023

8710605046366

 

Wat moet u doen:

Wij verzoeken u dan ook om, indien u in het bezit bent van bovengenoemd product, dit niet te consumeren en met het product terug te gaan of contact op te nemen met uw Sligro-vestiging. In overleg met de vestiging krijgt u het desbetreffende aankoopbedrag retour.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Klantenservice (0800-0225154) of uw Sligro bezorgservice (0800-7544767).

Namens Sligro Food Group bieden wij onze excuses aan voor dit ongemak.

Bent u wederverkoper van dit product, dan wijzen wij u hierbij op uw plicht ook úw afnemers per ommegaande op de hoogte te stellen van het feit dat ze een mogelijk schadelijk levensmiddel hebben ontvangen. Daarnaast dient u hiervan melding te doen bij de NVWA, danwel de bevoegde autoriteit in uw land indien dit anders is dan Nederland.