• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Horecava 2020

De Kweker stond  13 t/m 16 januari 2020 op de Horecava in de RAI Amsterdam.

Ontbijtsessie Circular Stories

Informatie
Datum: dagelijks 13 t/m 16 januari 2020
Tijd: van 10.30 – 11.30 uur
Locatie: Horecava, hal 7, stand 07.135

Schuif dagelijks aan bij onze ontbijtsessie Food Sessies 'Circular Stories'. Duurzaamheid en circulariteit worden steeds belangrijker in onze samenleving. Steeds meer ondernemers zijn hier al volop mee bezig. 

Tijdens de Horecava gaan wij samen met ANDtrepreneur een aantal circular stories van ondernemers delen. Wat is nu precies circulariteit? En wat kan je zelf nu al doen? Aan de hand van inspirerende voorbeelden uit de mode en hospitality krijg je talloze tips.

Samen gaan we de uitdaging van onder andere voedselverspilling omdenken tot concrete en kansrijke ideeën voor jouw zaak én een schonere wereld!
Aanmelden kan via jouw accountmanager of assistent bedrijfsleider. 

Onze labels

Ontdek op onze stand de de producten binnen onze labels Vegan, Altijd scherp geprijsd, Gemak, Lokaal, Beste Keuze en Nieuw. Onze collega’s laten jou graag de mogelijkheden zien en proeven van deze producten.

Amsterdam Food Pitch

Bij De Kweker zijn wij altijd op zoek naar bijzondere producten en met de Amsterdam Food Pitch geven wij startende producenten een podium. Maak tijdens de Horecava kennis met de winnende producten van de Amsterdam Food Pitch 2019:

  • Dave’s True Food Flavours
  • Botanic Bites
  • Montgomery’s Vegan Ice Cream
  • Amsterdam Tinto
  • This is not a cheese fondue
  • Pieter van Meel hertengehaktbal

Food Sessies

Tijdens de Food Sessies organiseert De Kweker diverse masterclasses, workshops, inspiratietours en demonstraties in samenwerking met onze leveranciers. Gedurende de Horecava kun je voorinschrijven voor onder andere de inspiratietour Circular Stories, de masterclass klassieke bereidingen met Ricardo van Eeden, de inspiratietour Zeeland, het college drinks & bites door Vincent van Dijk en de BBQ workshop.

De Kweker Express

Via De Kweker Express worden jouw boodschappen uit de zelfbedieningsvestiging binnen 3 uur bezorgd binnen Amsterdam. Wij lichten graag toe hoe dit in zijn werk gaat en hoe jij gebruik kan maken van deze unieke service.