• Ruim assortiment en aanbiedingen
 • Volop inspiratie en oplossingen
 • Altijd een vestiging in de buurt

Nieuws

Bekijk het laatste nieuws over De Kweker. Hoe heeft bijvoorbeeld corona invloed op boodschappen doen en wat is de recentste update over onze evenementen? Je leest het hieronder.

Laatste nieuwsberichten

 • Track & trace tabak registratie

  2022-02-14

  Vanaf 20 mei 2019 dient elke ondernemer in de tabaksketen, vanaf het eerste punt van levering en verkoop, aan de verplichtingen te voldoen zoals genoemd in de Europese richtlijn TPD2.

 • Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Bettine gerijpte geitenkazen

  2020-10-29

  Veghel, 29/10/2020 - Bettinehoeve roept preventief haar gerijpte geitenkazen, met witschimmel korst, terug vanwege een mogelijke listeria besmetting. Er wordt dringend geadviseerd om deze kazen niet te consumeren, omdat deze mogelijke sporen van Listeria monocytogenes kunnen bevatten. Dit laatste kan ernstige gezondheidsrisico's met zich meebrengen, vooral bij risicogroepen zoals bij hele jonge kinderen, zwangere, ouderen en mensen met een lage weerstand. Op de eindproducten is geen besmetting aangetoond. Alleen tijdens testen in de omgeving in de productielocatie is een potentiële bron van verontreiniging geïdentificeerd. Bettinehoeve heeft daarom besloten alle gerijpte geitenkaasproducten (met witschimmelkorst) uit voorzorg terug te roepen.